Víťazka SP v zjazdovom lyžovaní pohrozila odchodom z Rakúska

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 12:32 • 2 min
Víťazka SP v zjazdovom lyžovaní pohrozila odchodom z Rakúska

VIEDEŇ - Dvojnásobná víťazka Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní Anna Fenningerová pohrozila odchodom z rakúskej reprezentácie. Úradujúca držiteľka veľkého krištáľového glóbusu vedie spor s národným zväzom o jej nemeckého manažéra Klausa Kärchera. Kým funkcionári chcú, aby s ním ukončila spoluprácu a nechala sa zastupovať zväzom, ona to odmieta.

slovakia

left justify in out

Fenningerová napísala vrcholným predstaviteľom a zväzovému prezidentovi Petrovi Schröcksnadelovi otvorený list a nechce sa podriadiť nátlaku. "Radšej okamžite v rakúskom tíme skončím, ako by som sa mala podriadiť tlaku. S mojím manažmentom úspešne spolupracujeme už tri roky, za ten čas sme dosiahli množstvo úspechov. Necítim žiadnu túžbu ukončiť spoluprácu," uviedla v liste 25-ročná Fenningerová, olympijská víťazka a trojnásobná majsterka sveta.

 

Rakúsky lyžiarsky zväz list zatiaľ nekomentoval. Funkcionárom sa nepáči ani prítomnosť Petra Meliessniga v realizačnom tíme lyžiarky. Informácie zverejnil web ORF.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies