Víťaza súťaže so seriálom Perníkový tatko zatkli

NETKY.SK • 3 Január 2014, 14:23 • 2 min
Víťaza súťaže so seriálom Perníkový tatko zatkli

BRATISLAVA - Polícia našla u fanúšika úspešného dramatického seriálu syntetické narkotikum.

slovakia

left justify in out

Američana Ryana Lee Carrolla, ktorý v súťaži so seriálom Perníkový tatko získal možnosť sledovať s účinkujúcimi jeho finálnu epizódu, zatkli a obvinili z držby návykových látok. Polícia odmietla uviesť, či zadržaná droga je pervitín, ktorú v seriáli vyrábala hlavná postava.

Carroll sa na základe víťazstva v súťaži v septembri zúčastnil na špeciálnom premietaní poslednej epizódy seriálu. Súťaž organizoval herec Aaron Paul. Carroll vtedy o seriáli vyhlásil, že je "vysoko návykový, rovnako ako pervitín, ktorý v ňom vyrábajú". 

Perníkový tatko (2008 - 2013) sledoval príbeh stredoškolského učiteľa chémie Waltera Whitea (Bryan Cranston). Ten sa po tom, čo mu diagnostikujú rakovinu pľúc v pokročilom štádiu, rozhodne vyrábať a predávať pervitín, aby stihol pred smrťou zarobiť dostatok peňazí pre svoju manželku a deti. Pomáha mu pri tom jeho bývalý študent Jesse Pinkman (Aaron Paul). Obaja herci za svoje výkony získali ceny Emmy - Paul dve a Cranston tri. Sú tiež nominovaní v aktuálnom ročníku Zlatých glóbusov, pričom seriál sa zároveň uchádza o sošku pre najlepší dramatický seriál. 

Poslednú epizódu seriálu v USA odvysielali 29. septembra. V súčasnosti tvorcovia pripravujú spinoff s názvom Better Call Saul, ktorý sa bude zameriavať na právnika Saula Goodmana v podaní Boba Odenkirka. Pôjde o prequel zachytávajúci Goodmanov život pred tým, než sa stal právnikom Waltera Whitea. Tvorcovia nevylučujú ani kombináciou s pokračovaním príbehu, že by teda v novom seriáli ukázali aj to, čo sa dialo po Perníkovom tatkovi. Premiéra je naplánovaná na tento rok. 

Informácie pochádzajú z webstránok www.digitalspy.co.uk, www.bbc.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies