Víťaz súťaže X Factor James Arthur sa dostal do barovej potýčky!

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 10:59 • 2 min
Víťaz súťaže X Factor James Arthur sa dostal do barovej potýčky!

VARŠAVA - Anglický spevák James Arthur sa v Poľsku dostal do barovej potýčky. Víťaz deviatej série britskej verzie súťaže The X Factor o incidente informoval prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej má na nose ranu.

slovakia

left justify in out

"Poľské barové bitky sú najlepšie," pripísal k fotke 26-ročný spevák.

 

Neskôr na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter uviedol, že je v poriadku. "Nebojte sa, som úplne v poriadku a zdravý. Len zopár modrín a škrabancov v malej šarvátke... Chalani budú chalani," vyjadril sa Arthur. 

 

James Andrew Arthur sa narodil 2. marca 1988 v meste Middlesbrough. V decembri 2012 vydal singel Impossible, s ktorým dobyl britský singlový rebríček. Vlani v novembri uviedol na trh prvý, eponymný album, na ktorom sa okrem hitu Impossible nachádzajú aj single You're Nobody 'til Somebody Loves You, Recovery a Get Down. Nahrávka sa v britskom albumovom rebríčku dostala na druhé miesto. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies