Víťaz Stanleyho pohára Cibák nevylučuje ani pôsobenie v SR

NETKY.SK • 3 September 2014, 17:48 • 2 min
Víťaz Stanleyho pohára Cibák nevylučuje ani pôsobenie v SR

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Slovenský hokejista Martin Cibák je na začiatku novej klubovej sezóny bez zmluvy a stále si hľadá angažmán.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný center začal minulú sezónu ako kapitán klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Neftechimik Nižnekamsk, v závere putoval do Viťazu Podoľsk.

 

"Momentálne sa niečo vybavuje, takže uvidím v najbližšom čase. V hre je aj Slovensko, ale následne by som rád išiel niekde ďalej do zaujímavejšej destinácie. Chcem, aby sa to stihlo poriešiť do začiatku ligových súťaží v Európe, minimálne čo sa týka nejakého rozohrávania sa," povedal v rozhovore pre web SlovenskoŽijeHokejom.sk rodák z Liptovského Mikuláša. Cibák má za sebou päť sezón v KHL, kde hral aj za Spartak Moskva a Čerepovec. Predtým pôsobil vo švédskych kluboch Frölunda a Södertälje. Víťaz Stanleyho pohára 2004 s Tampou Bay hral naposledy na Slovensku vo výlukovej sezóne 2004/2005, v ktorej si obliekol dresy materského Liptovského Mikuláša a Košíc. 

 

O Cibákove služby bol v lete v kluboch záujem, ale nemá o tom podrobný prehľad, keďže tieto záležitosti rieši jeho agent. Počas leta sa pripravoval individuálne. "Po dlhom čase som mohol doma stráviť júl aj august. Takže som veľmi rád, že som si mohol užiť tieto chvíle doma. Pripravoval som sa individuálne, podľa toho čo som si naplánoval, takže príprava prebehla normálne,“ dodal pre SlovenskoŽijeHokejom.sk Cibák. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies