Víťaz Dakaru Price súčasťou KTM do konca roka 2019

NETKY.SK • 28 November 2016, 12:08 • 2 min
Víťaz Dakaru Price súčasťou KTM do konca roka 2019

VIEDEŇ - Obhajca celkového prvenstva na Rely Dakar v kategórii motocyklov Toby Price predĺžil zmluvu so značkou KTM do konca roka 2019.

slovakia

left justify in out

Rakúska spoločnosť o tom informovala niečo vyše mesiaca pred začiatkom 39. edície prestížnych púštnych pretekov. Dvadsaťdeväťročný Austrálčan triumfoval na Dakare 2016 pri svojom druhom pokuse, vyhral päť etáp a predĺžil víťaznú šnúru KTM na číslo 15. Pred Slovákom Štefanom Svitkom, ktorý skončil senzačne druhý, mal v konečnom zúčtovaní pohodlný takmer 40-minútový náskok.

"Dostalo sa mi veľkej pocty, je to pre mňa najlepšia vec. Môžem sa plne sústrediť na to, čo potrebujem dosiahnuť, a to je jazdiť na motorke tak rýchlo, ako to len ide. Prežívam vzrušujúce obdobie v skvelom tíme s kvalitnými ľuďmi okolo. Teším sa na budúcnosť, budeme naplno pracovať. Dúfam, že budeme schopní dosiahnuť stanovené ciele," cituje Pricea portál motorsport.com.

KTM tiež informovalo, že v tíme bude do konca roka 2019 pôsobiť aj Brit Sam Sunderland, ktorý vynechal tohtoročný Dakar pre zranenie. Nasledujúca edícia Rely Dakar odštartuje 2. januára, záverečná etapa je na programe 14. januára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies