Vitalij Kličko by už mal ukončiť kariéru, tvrdí jeho manželka Natalia

NETKY.SK • 19 November 2013, 18:29 • 2 min
Vitalij Kličko by už mal ukončiť kariéru, tvrdí jeho manželka Natalia

HAMBURG - Majster sveta v boxe Vitalij Kličko by už mal ukončiť aktívnu kariéru, pretože dosiahol všetky možné športové úspechy. Pre nemecký denník Hamburger Abendblatt to uviedla Kličkova manželka Natalia.

slovakia

left justify in out

"Vitalij už dosiahol všetko vo svojej športovej kariére, je na vrchole. A práve preto by som chcela, aby s tým už skončil," skonštatovala Natalia Kličková.

Štyridsaťdvaročný Kličko je šampiónom verzie WBC. Jeho posledný súboj sa uskutočnil pre 14 mesiacmi a teraz je pripravený obhajovať svoj titul na jar 2014 proti Kanaďanovi Bermane Stivernemu. Kličko je v rodnej Ukrajine lídrom opozičnej politickej strany Udar a je pripravený kandidovať na post prezidenta v najbližších voľbách v marci 2015. Kličkov brat Vladimir je majstrom sveta organizácií WBO a IBF a super-šampiónom verzie WBA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies