Višňovský údajne rokuje o novej zmluve s rakúskym Klagenfurtom

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 06:57 • 2 min
Višňovský údajne rokuje o novej zmluve s rakúskym Klagenfurtom

VIEDEŇ - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský by od budúcej sezóny mohol posilniť rakúsky Klagenfurt, s ktorým údajne už dva mesiace rokuje o spolupráci.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný veterán zámorskej NHL odohral uplynulú sezónu v drese New Yorku Islanders, no po nej mu vyprší kontrakt a stane sa neobmedzeným voľným hráčom. Portál kleinezeitung.at, ktorý informáciu o rokovaniach priniesol, uvádza, že skúsený bek by sa chcel vrátiť späť do Európy a hrať blízko domoviny.

 

V texte sa ďalej dodáva, že pre Klagenfurt by to bola naozaj veľká senzácia a spomína, že Višňovský hrával v uplynulej sezóne v prvej presilovkovej formácii "ostrovanov". Šéf správnej rady KAC Johannes Schwaiger bol za ním už na rozhovoroch priamo v New Yorku. Višňovský údajne vedel o rakúskom klube veľa a ponukou je nadšený. "Pocit bol okamžite pozitívny. Nejde mu o peniaze," citoval portál manažéra Olivera Pilloniho. Autor dodáva, že nečudo, lebo na Long Islande zarobil v uplynulej sezóne okolo šesť miliónov dolárov.

 

Višňovský odišiel do zámoria v roku 2000 zo Slovana Bratislava a okamžite sa presadil. Po úpešných sezónach v Los Angeles Lakers prestúpil do Edmontonu, ďalšie tri ročníky hral v Anaheime a posledné tri strávil v NY Islanders. Na konte má množstvo úspechov a kompletnú medailovú zbierku z MS.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies