Višňovský sa teší na finále play-off TL, fandiť bude obom

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 10:39 • 2 min
Višňovský sa teší na finále play-off TL, fandiť bude obom

BRATISLAVA - Už v utorok večer sa začne finálová séria play-off najvyššej slovenskej hokejovej súťaže medzi Nitrou a Banskou Bystricou.

slovakia

left justify in out

Pôjde o premiérový vzájomný duel v tejto fáze súťaže, keď obe mužstvá už v minulosti raz bojovali vo finále, no zhodne prehrali s Košicami. Je tak isté, že Tipsport liga bude mať nového šampióna. "Pre ligu je príjemné spestrenie, že sú tam takíto súperi. Ani jeden z finalistov totiž ešte nemá v klubovej vitríne titul," myslí si skúsený obranca Ľubomír Višňovský, ktorý po sezóne 2015/2016 oznámil ukončenie aktívnej hráčskej kariéry. "Bude to zaujímavé finále. Banská Bystrica ukázala, že play-off je o kolektíve, je potrebné hrať naplno, a zdolali Košice. Bolo to prekvapenie pre celú ligu," pokračoval.

 

Skúsený bek sa chystá sledovať súboje o domácu ligovú trofej. "Ak by sa dalo zohnať lístky, tak by som sa išiel dokonca pozrieť na niektoré zápasy naživo. Už dlho som nebol na hokeji len ako divák na iné tímy ako moje," poznamenal s úsmevom Višňovský. Pre rodáka z Topoľčian to bude špecifická séria aj z toho pohľadu, že v oboch tímoch má kamarátov. "V Nitre mám Podhradského, v Bystrici Handzuša, Országha či Zedníka. Mám to ťažké, palce budem držať obom tímom a vychutnávať si to. Nedokážem si vybrať len jeden tím," priznal majster sveta z Göteborgu 2002.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies