Višňovský o svojej neúčasti v Soči: Zdravie je prvoradé

NETKY.SK • 7 Február 2014, 14:12 • 2 min
Višňovský o svojej neúčasti v Soči: Zdravie je prvoradé

NEW YORK - Vo výbere hokejistov Slovenska na zimných olympijských hrách v Soči bude chýbať aj Ľubomír Višňovský.

slovakia

left justify in out

Obranca New York Islanders odohral po liečbe otrasu mozgu od 27. januára päť zápasov, ale na svojom piatom sviatku pod piatimi kruhmi v kariére sa nepredstaví. "Bohužiaľ, nevyšlo to. Nie som dostatočne zdravý a lekári rozhodli, že pre mňa bude lepšie, keď olympiádu vynechám a zostanem v New Yorku trénovať a doliečovať sa," uviedol v rozhovore na webe pravda.sk 37-ročný bek New York Islanders.

Višňovský absentoval v dianí v NHL od 19. októbra a vynechal 46 zápasov. "Snažím sa myslieť pozitívne, aj keď to nie je jednoduché. Na ľade cítim, že to ešte nie je v poriadku. Chýba mi kondička. Bohužiaľ, tri a pol mesiaca som nemohol nič robiť a potom som mal len štrnásť dní na to, aby som sa do toho dostal. Stihol som zápasy pred prestávkou, napriek tomu nie som dosť zdravý. Mrzí ma to, lebo som pre štart na olympiáde robil všetko. Bohužiaľ, nevyšlo to. Neviem, čo k tomu viac dodať. Asi len to, že zdravie je prvoradé," poznamenal pre pravda.sk topoľčiansky rodák a dodal: "Ešte sa skúsim v piatok porozprávať s generálnym manažérom klubu Garthom Snowom, ale na 99,9 % je to už isté. Nemám čím argumentovať, lebo na ľade nie som stopercentný. Svet sa nezrúti. Chalanom budem v Soči držať palce. Je to celé smutné najmä preto, že som sa chcel pod piatimi kruhmi rozlúčiť s chlapcami v reprezentačnom drese." 

Ako je známe, slovenský výber neposilní v Soči ani útočník Marián Gáborík, ktorý si doliečuje zlomeninu kľúčovej kosti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies