Višňovský chce zrušiť výmenu do Anaheimu, podal návrh na arbitráž

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 07:15 • 2 min
Višňovský chce zrušiť výmenu do Anaheimu, podal návrh na arbitráž

Višňovský chce zrušiť výmenu do Anaheimu, podal návrh na arbitráž - Hokej Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský podal návrh na arbitrážne konanie voči výmene z klubu zámorskej NHL Anaheim Ducks do New Yorku Islanders. Káčeri ho začiatkom leta vytre

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský podal návrh na arbitrážne konanie voči výmene z klubu zámorskej NHL Anaheim Ducks do New Yorku Islanders. "Káčeri" ho začiatkom leta "vytrejdovali" za výber v 2. kole draftu.
      Višňovský je totiž presvedčený, že vedenie Ducks na to nemalo právo. Tridsaťpäťročný zadák má ešte rok platnú zmluvu na 5,6 milióna dolárov a podľa jeho slov stále platí aj klauzula o tom, že ho Anaheim nemohol vymeniť. Kontrakt uzavrel ešte s Edmontonom Oilers a pri výmene do Anaheimu v roku 2010 si klauzulu neuplatnil.
      O osude Višňovského teraz bude rozhodovať arbitráž. Ak sa potvrdia jeho slová, tak je výmena neplatná a slovenský bek sa vráti do Anaheimu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies