Viskupič k Trumpovi: Vulgarizácia verejného priestoru dosahuje špičku

NETKY.SK • 9 November 2016, 11:20 • 2 min
Viskupič k Trumpovi: Vulgarizácia verejného priestoru dosahuje špičku

BRATISLAVA - Vulgarizácia verejného priestoru dosahuje špičku. Takto reagoval na zvolenie Donalda Trumpa poslanec Národnej rady SR za OĽaNO-NOVA Jozef Viskupič.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Trumpovi podľa neho mohol pomôcť k víťazstvu fakt, že si dovolil nahlas hovoriť veci, o ktorých sa doteraz taktne mlčalo. "Cítiť vzburu voči nepomenovávaniu vecí vlastnými menami," doplnil Viskupič.

 

Donald Trump nie je podľa neho dobrá správa pre zahraničnú politiku. "Je absolútne nečitateľný, jeho vyjadrenia sú rozporuplné," zhodnotil.

 

Víťazom amerických prezidentských volieb sa stal republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump. Porazil svoju demokratickú protikandidátku Hillary Clintonovú. Trump má vystriedať v Bielom dome dosluhujúceho Baracka Obamu 20. januára. Republikán bude v poradí 45. prezidentom USA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona