Višňovský si pochvaľuje návrat do Kalifornie

NETKY.SK • 4 Október 2011, 17:41 • 2 min
Višňovský si pochvaľuje návrat do Kalifornie

Višňovský si pochvaľuje návrat do Kalifornie

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Ľubomír Višňovský si pred novou sezónou zámorskej NHL pochvaľuje vlaňajší návrat do Kalifornie. Bývalý obranca Los Angeles neprežíval po prestupe do Edmontonu v Kanade práve najšťastnejšie obdobie, no v marci 2010 sa podľa neho karta začala obracať.
Do hotelovej izby v zasneženom Chicagu, kam Oilers pricestovali po ďalšej prehre v sérii a kde ich čakalo vystúpenie proti neskoršiemu šampiónovi, slovenskému bekovi zatelefonoval generálny manažér Anaheimu. "Steve Tambellini vedel, že som nebol v pohode. Spýtal sa ma, či by som bol šťastný, ak by som sa vrátil do Kalifornie. Teraz jeho ponuku veľmi oceňujem," povedal pre stránku NHL.com Višňovský, ktorý sa v uplynulej sezóne v drese Ducks stal najproduktívnejším obrancom celej súťaže so 68 bodmi za 18 gólov a 50 asistencií.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies