Višňovského Anaheim zdolal Halákove St. Louis 4:2

NETKY.SK • 17 Október 2011, 21:07 • 2 min
Višňovského Anaheim zdolal Halákove St. Louis 4:2

Višňovského Anaheim zdolal Halákove St. Louis 4:2

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Anaheimu Ducks zvíťazili v nočnom zápase zámorskej NHL na domácom štadióne nad St. Louis 4:2 a zaznamenali už tretí triumf v rade. V drese "káčerov" nechýbal ani slovenský obranca Ľubomír Višňovský, ktorý strávil na ľade najviac času zo všetkých korčuliarov 24:41 minút, trikrát vystrelil na brankára hostí Jaroslava Haláka, no do bodových štatistík sa nezapísal.
Anaheim rozhodol o svojom triumfe na začiatku záverečného dejstva, keď v priebehu piatich minút trikrát rozvlnil sieť. Najlepším hráčom večera bol krídelník Bobby Ryan, ktorý strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. "Väčšinu času sme sa snažili hrať úplne jednoducho, dostať puky za ich obranu a byť dôrazní pred ich bránkou. Viac sme si nahrávali a boli sme trpezlivejší, som rád, že sa to vyplatilo," povedal Ryan.
"Káčeri" konečne pretrhli streleckú smolu, keď v úvodných troch zápasoch dali v riadnom hracom čase iba tri góly. "Vedeli sme, že tú streleckú smolu prelomíme. No čím dlhšie to trvá, tým sa zvyšuje aj tlak a chalani už začali byť nervózni," povedal tréner Randy Carlyle.
Slovenský gólman Jaroslav Halák kryl 19 striel súpera a zaznamenal 82,6-percentnú úspešnosť zákrokov. Zo štyroch duelov tejto sezóny priviedol svojich spoluhráčov iba k jedinému víťazstvu, no tréner Blues Davis Payne jeho výkon po zápase pochválil: "Myslím si, že bol veľmi dobrý. Dobre čítal hru a bol rýchly, hlavne na začiatku zápasu."

sumár:
ANAHEIM - ST. LOUIS 4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
Góly: 3. Ryan, 42. Beauchemin, 44. Perry, 47. Ryan - 26. Berglund, 50. Steen. Brankári: Hiller - Halák. Strely na bránku 23:30. Diváci: 14,555

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies