ViOn sa bude musieť zaobísť bez špičkového strelca Tawambu, mieri do Kazachstanu

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 10:16 • 2 min
ViOn sa bude musieť zaobísť bez špičkového strelca Tawambu, mieri do Kazachstanu

ZLATÉ MORAVCE - Všetko nasvedčuje tomu, že najlepší strelec jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže už na jar ďalší gól nepridá.

slovakia

left justify in out

Léandre Gael Tawamba Kana prekonal v druhej polovici uplynulého kalendárneho roka brankárov tímov Fortuna ligy 2015/2016 dovedna jedenásťkrát, ale na jar sa jeho gólostroj zasekol a doteraz nerozšíril počet svojich presných zásahov.

 

Kamerunský útočník síce v úvode jarnej časti nastupoval za FC ViOn Zlaté Moravce, ale podľa informácií v utorkovom vydaní denníka Šport sa momentálne už nepripravuje s mužstvom trénera Libora Fašianga a jeho ďalšie kroky by mali viesť do Kazachstanu, čo naznačil aj ekonomický riaditeľ zlatomoravského klubu Martin Ondrejka.

 

Novým pôsobiskom kamerunského útočníka by mal byť Kajrat Almaty, prípadne Šachter Karaganda, ktorý vedie Jozef Vukušič. Práve tento kormidelník stál za príchodom Tawambu, aktuálne tretieho najlepšieho futbalistu hrajúceho v najvyššej slovenskej súťaži podľa výsledkov ankety za rok 2015, na Slovensko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies