Vinylová platňa z popola zosnulého? Svojich blízkych si môžete vypočuť

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 16:00 • 2 min
Vinylová platňa z popola zosnulého? Svojich blízkych si môžete vypočuť

V Anglicku vymysleli originálny a tak trochu bizarný spôsob, ako si vytvoriť pamiatku na milovanú osobu, ktorá nás navždy opustila.

slovakia

left justify in out

Smrť blízkeho nás zasiahne vždy veľmi ťaživo, bez ohľadu na to, či bola očakávaná alebo prišla náhle. Na také niečo sa totiž pripraviť nedá. Keď od nás odíde niekto, koho sme mali radi, túžime po tom, aby tu ostalo aspoň niečo, čo nám ho bude navždy pripomínať. Istá anglická spoločnosť vytvorila veľmi zaujímavý artikel, ktorý je naozaj jedinečný.

 

Ide o vinylové platne, ktoré sa vyrábajú aj za pomoci popola zosnulého človeka. Tento popol sa do platne „vryje“ a vytvára tak jedinečnú zvukovú stopu. Tvorcovia nápadu sa rozhodli pre takýto zaujímavý spôsob, pretože chceli, aby aj človek po smrti bol súčasťou niečoho výnimočného, čo ho bude navždy pripomínať.

 

Rodiny ľudí, ktorí sa po smrti dostali do unikátnej platne, tak budú mať pri jej počúvaní pocit, že ich milovaný je tu stále s nimi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies