Vinnie Jones sa predstaví v pokračovaní Kingsmana

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 09:11 • 2 min
Vinnie Jones sa predstaví v pokračovaní Kingsmana

LONDÝN - Anglický herec a bývalý futbalista Vinnie Jones doplnil herecké obsadenie pripravovaného filmu Kingsman: The Golden Circle, ktorý bude pokračovaním snímky Kingsman: Tajná služba (2014). O tom, že si v novinke zahrá, informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil viacero fotografií zo zákulisia. Na jednej z nich pózuje s Julianne Moore, ktorá by v snímke mala údajne stvárniť zápornú postavu. Koho si Jones zahrá zatiaľ nie je známe.

slovakia

left justify in out

V novinke režiséra Matthewa Vaughna sa v hlavnej úlohe predstaví Taron Egerton, ktorý si opäť zahrá Garyho "Eggsyho“ Unwina. Okrem neho si úlohu z prvej snímky zopakuje aj Mark Strong, pričom sa špekuluje aj o opätovnej účasti Colina Firtha. Novými členmi hereckého obsadenia sú okrem napríklad aj Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal či Elton John. Snímka má slovenskú distribučnú premiéru naplánovanú na 15. júna 2017.


Vinnie Jones sa už ako futbalista zapísal do povedomia verejnosti svojou výbušnou a drsnou povahou. V podobných úlohách sa tak objavoval aj vo filmoch. Divákom je známy najmä zo snímok režiséra Guya Ritchieho Zbaľ prachy a vypadni! (1998) a Podfu(c)k (2000). Predstavil sa tiež vo filmoch 60 sekúnd (2000), Swordfish: Operácia Hacker (2001), X-Men: Posledný vzdor (2006), Plán úteku (2013) či seriáloch Chuck (2007 - 2012) alebo Arrow (2012).
Informácie pochádzajú z webstránky www.ew.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona