Vincour sa vracia do NHL, kývol na ponuku Colorada

NETKY.SK • 29 August 2014, 11:49 • 2 min
Vincour sa vracia do NHL, kývol na ponuku Colorada

BRNO - Český hokejista Tomáš Vincour nečakane opúšťa Kometu Brno a vracia sa do NHL. Dvadsaťtriročný útočník s reprezentačnými skúsenosťami sa podľa webstránky extraligistu dohodol na zmluve s klubom Colorado Avalanche, v ktorom už krátko pôsobil v sezóne 2012/2013.

slovakia

left justify in out

Majitelia Komety sa v lete tešili, že sa Vincour po siedmich rokoch vráti do materského klubu, no všetko je nakoniec inak. I vzhľadom k tomu, že mal v zmluve výstupnú klauzulu, sa môže opäť pripojiť k tímu "lavín", za ktoré v roku 2013 odohral dva zápasy po výmene z Dallasu. "Večer mi volal manažér Colorada, že by ma chceli podpísať a na druhý deň mi už posielali zmluvu. Ak mám priznať, vôbec som to nečakal. Bol som milo prekvapený a veľmi sa teším," citovala urasteného útočníka klubová stránka Komety.
      

Vincour pomohol Komete k celkovému prvenstvu na nedávnom Rona Cupe - Memoriáli Pavla Demitru v Trenčíne. V NHL odohral za Dallas a Colorado dokopy 88 zápasov, v ktorých nazbieral 16 bodov za sedem gólov a deväť asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies