Vincent v supermarkete najedol bez platenia a následne demoloval miestnosť

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 13:52 • 2 min
Vincent v supermarkete najedol bez platenia a následne demoloval miestnosť

BRATISLAVA - Z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili policajti 42-ročného Vincenta S. z Bratislavy. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, podľa doterajších informácií v pondelok v podvečerných hodinách v supermarkete na Bieloruskej ulici v Bratislave skonzumoval potraviny a následne prešiel cez pokladničnú zónu bez zaplatenia.

slovakia

left justify in out

"Konanie podozrivého muža spozoroval pracovník SBS, ktorý ho umiestnil do miestnosti pre zadržaných a privolal hliadku Policajného zboru," povedala Mihalíková s tým, že obvinený v zatvorenej miestnosti následne poškodil vnútorné dvere do miestnosti, kolieskové kreslo, vetraciu mriežku, zámok, radiátor a dve kocky kazetového stropu.

 

Zničením vnútorného zariadenia miestnosti pre zadržaných spôsobil škodu vo výške viac ako 730 eur, uviedla hovorkyňa. Muža napokon policajti eskortovali na oddelenie. "Po vykonaní všetkých potrebných úkonov ho umiestnili do cely policajného zaistenia," povedala Mihalíková s tým, že vec sa rieši v takzvanom super rýchlom konaní. Obvinenému za uvedené konanie hrozí v prípade preukázania viny až jeden rok väzenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies