Vin Diesel sľúbil fanúšikom poslednú trilógiu zo série Rýchlo a zbesilo

NETKY.SK • 29 September 2015, 12:37 • 2 min
Vin Diesel sľúbil fanúšikom poslednú trilógiu zo série Rýchlo a zbesilo

NEW YORK - Americký herec Vin Diesel sľúbil fanúšikom a fanúšičkám ďalšie filmy z akčnej série Rýchlo a zbesilo. Štyridsaťosemročný rodák z Kalifornie tak urobil prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež napísal, že spolu s producentom Nealom H. Moritzom a zástupcami Universal Studios hľadajú vhodných režisérov.

slovakia

left justify in out

"Štúdiá Universal sú ako rodina. Sľúbil som im, že do konca tejto ságy pripravím ešte poslednú trilógiu," uviedol herec, ktorý sa na ostatných štyroch snímkach z rokov 2009, 2011, 2013 a 2015 podieľal aj ako spoluproducent. Štyridsaťosemročný predstaviteľ Dominica Toretta nedávno prezradil názov ôsmeho filmu, ktorý dostal meno Furious 8 a do amerických kín by sa mal dostať 14. apríla 2017. V snímke sa okrem Diesela predstavia aj Jason Statham či Dwayne Johnson. Kto sa postará o réžiu, nie je známe.


Zatiaľ posledný film s názvom Rýchlo a zbesilo 7 začali premietať v slovenských kinách tento rok v apríli. V akčnom trileri si zahrali spomínaní Diesel a Statham, ale aj Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Tyrese Gibson, Christopher "Ludacris" Bridges, Lucas Black, Kurt Russell a Paul Walker, ktorý tragicky zahynul v novembri 2013. Práve jeho nečakaná smrť skomplikovala nakrúcanie filmu. Produkcia napokon pokračovala od apríla 2014 s upraveným scenárom, keďže Walker, predstaviteľ jednej z hlavných postáv, pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény dorábali s dvojníkom a tiež s bratmi zosnulého herca, Calebom a Codym.


Vin Diesel sa dostal do povedomia verejnosti koncom 90. rokov minulého storočia. Zahral si aj v snímkach ako Zachráňte vojaka Ryana (1998), Čiernočierna tma (2000), xXx (2002), Kokaínový kartel (2003), Riddick: Kronika temna (2004), Cumlikátor (2005), Dokážte mi vinu (2006), Babylon A.D. (2008) alebo Riddick (2013). V snímke Strážcovia Galaxie (2014) nahovoril Groota. Od augusta 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies