Vin Diesel opäť naznačil účinkovanie vo filme Inhumans

NETKY.SK • 29 December 2014, 15:28 • 2 min
Vin Diesel opäť naznačil účinkovanie vo filme Inhumans

USA - Americký herec Vin Diesel opäť naznačil účinkovanie v pripravovanej snímke spoločnosti Marvel s názvom Inhumans.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný rodák z New Yorku zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook fotografiu, na ktorej má oblečené tričko s logom snímky. Na pozadí pritom vidieť nápis "Si Inhuman?".

 

 

 

 

Predstaviteľ Dominica Toretta z akčnej série Rýchlo a zbesilo sa o prípadnom zapojení do projektu zmienil na Facebooku už v auguste, keď napísal: "Mám zvláštny pocit, že Marvel si myslí, že som Inhuman." Snímka Inhumans má priniesť príbeh o skupine bojovníkov vedenej hrdinom Black Boltom, ktorého zbraňou je jeho vlastný hlas. Do kín by sa mala dostať v novembri 2018. 

 

Vin Diesel sa dostal do povedomia verejnosti koncom 90. rokov. Zahral si v snímkach ako Zachráňte vojaka Ryana (1998), Čiernočierna tma (2000), Kokaínový kartel (2003), Riddick: Kronika temna (2004), Cumlikátor (2005), Dokážte mi vinu (2006), Babylon A.D. (2008) alebo Riddick (2013). Známy je predovšetkým zo spomínanej akčnej série Rýchlo a zbesilo. V snímke Strážcovia Galaxie (2014) nahovoril Groota, pričom by jeho hlas nemal chýbať v pokračovaní filmu, ktoré má mať premiéru v máji 2017. Od augusta 2013 nesie jeho meno jedna z hviezd na hollywoodskom Chodníku slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona