Vin Diesel naznačil pokračovanie Železného obra

NETKY.SK • 30 August 2015, 10:11 • 2 min
Vin Diesel naznačil pokračovanie Železného obra

BRATISLAVA - Americký herec Vin Diesel naznačil, že by mohlo vzniknúť pokračovanie animovaného filmu Železný obor.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný predstaviteľ Dominica Toretta z akčnej série Rýchlo a zbesilo zverejnil na svojej oficiálnej stránke na Facebooku trailer filmu z roku 1999, v ktorom nahovoril eponymného hrdinu. "Mal som šťastie, že som stvárnil a nahovoril tak veľa zaujímavých postáv. Jedna z prvých a mojich najobľúbenejších je Železný obor," napísal rodák z Kalifornie. "Nebuďte prekvapení, keď spoločnosť Warner Bros. oznámi pokračovanie," doplnil.


Snímka Železný obor priniesla príbeh Hogartha, ktorý sa spriatelí s obrovským železným robotom z vesmíru. Okrem Diesela jednotlivé postavy v titule nahovorili Jennifer Aniston, Harry Connick Jr., James Gammon či Eli Marienthal. O réžiu sa postaral Brad Bird, ktorý priniesol na plátna kín aj snímky Rodinka úžasných (2004), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), Krajina zajtrajška (2015) a s spolu s Janom Pinkavom aj obľúbenú snímku Ratatouille - Dobrú chuť! (2007).


Vin Diesel sa dostal do povedomia verejnosti koncom 90. rokov minulého storočia. Zahral si v snímkach ako Zachráňte vojaka Ryana (1998), Čiernočierna tma (2000), Kokaínový kartel (2003), Riddick: Kronika temna (2004), Cumlikátor (2005), Dokážte mi vinu (2006), Babylon A.D. (2008) alebo Riddick (2013). Známy je ale predovšetkým ako Dominic Toretto zo spomínanej akčnej série Rýchlo a zbesilo. V snímke Strážcovia Galaxie (2014) nahovoril Groota. Od augusta 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies