Vin Diesel nahovorí Groota aj v ďalších Strážcoch Galaxie

NETKY.SK • 26 August 2015, 10:48 • 2 min
Vin Diesel nahovorí Groota aj v ďalších Strážcoch Galaxie

LOS ANGELES - Americký herec Vin Diesel prepožičia hlas Grootovi aj v ďalších Strážcoch Galaxie. Informoval o tom režisér James Gunn, ktorý prostredníctvom sociálnej siete Facebook odpovedal na otázky fanúšičiek a fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Vyvrátil tak špekulácie, ktoré sa objavili po tom, ako sa do kín dostala snímka Strážcovia Galaxie (2014). V jej závere sa objavil malý Groot. Verejnosť sa preto začala pýtať, či ide o Grootovho potomka alebo je to on samotný. V prípade, ak by šlo o jeho dieťa, bolo by možné, že by ho v pokračovaní s názvom Guardians of the Galaxy Vol. 2 nenahovoril Diesel, ale niekto iný.


Pripravovaná snímka, ktorú plánujú uviesť do amerických kín 5. mája 2017, by vraj mala byť emotívnejšia ako prvý film. Predstaviteľ Petra Quilla, americký herec Chris Pratt, sa v súvislosti so scenárom vyjadril, že ho dojal a takmer rozplakal. Diváci a diváčky by sa tiež mali dozvedieť viac o niektorých postavách. Strážcovia Galaxie mali slovenskú distribučnú premiéru 31. júla 2014. Vo filme sa okrem Pratta predstavili Karen Gillan, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace či Michael Rooker.


Štyridsaťosemročný Vin Diesel sa dostal do povedomia verejnosti koncom 90. rokov minulého storočia. Zahral si v snímkach ako Zachráňte vojaka Ryana (1998), Čiernočierna tma (2000), xXx (2002), Kokaínový kartel (2003), Riddick: Kronika temna (2004), Cumlikátor (2005), Dokážte mi vinu (2006), Babylon A.D. (2008) alebo Riddick (2013). Známy je ale predovšetkým ako Dominic Toretto z akčnej série Rýchlo a zbesilo. Od augusta 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies