Vin Diesel bude hviezdou sci-fi série Soldiers of the Sun

NETKY.SK • 15 August 2013, 17:39 • 2 min
Vin Diesel bude hviezdou sci-fi série Soldiers of the Sun

LOS ANGELES - Americký herec Vin Diesel bude so scenáristom Arashom Amelom spolupracovať na novej filmovej sci-fi sérii Soldiers of the Sun. Projektu sa chopilo filmové štúdio Universal Pictures. Diesel si v snímkach zahrá a tiež bude producentom.

slovakia

left justify in out

Séria odohrávajúca sa v postapokalyptickej budúcnosti sa sústredí na vojenský oddiel, ktorý hľadá bájne mesto plné zlata počas misie v Mexiku. To sa snaží oslobodiť spod nadvlády mimozemšťanov. Pre Amela je to ďalšia lukratívna práca po tom, ako sa postaral o scenár pripravovanej snímky Grace of Monaco. Jeho ďalším projektom bude akčný sci-fi triler I Am Legend 2.

Štyridsaťšesťročný Vin Diesel sa dostal do povedomia verejnosti koncom 90. rokov. Zahral si v snímkach Zachráňte vojaka Ryana (1998), Čiernočierna tma (2000), xXx (2000), Kokaínový kartel (2003), Riddick: Kronika temna (2004), Cumlikátor (2005), Dokážte mi vinu (2006) alebo Babylon A.D. (2008). Známy je predovšetkým zo série Rýchlo a zbesilo (2001 - 2013), kde stvárnil Dominica Toretta. Na budúci rok sa ukáže napríklad v akčnej komédii The Machine, dobrodružnom fantasy The Last Witch Hunter alebo siedmom Rýchlo a zbesilo. Tiež sa o ňom povráva v súvislosti s marvelovským projektom Guardians of the Galaxy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona