Vilo Habo pokrstil ďalšiu kuchársku knižku

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 11:01 • 2 min
Vilo Habo pokrstil ďalšiu kuchársku knižku

BRATISLAVA - Kuchár Vilo Habo, známy z kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, pokrstil druhú kuchársku knihu s názvom Vilo Habo špeciál.

slovakia

left justify in out

Po úspešnom debute prichádza známy kuchár tentoraz s tým najlepším, čo mohli diváci a diváčky vidieť v populárnej šou. „Už samotný názov hovorí, že sú tam špeciálne jedlá od rôznych vynikajúcich ľudí, aj odo mňa. Tentoraz som zároveň varil aj bažanta, holuba alebo slimáky. Jednotka bola teda taká slovenská, toto je taká všehochuť,“ povedal Habo počas krstu.


Kniha obsahuje 70 doteraz nezverejnených receptov nielen od Habovcov, ale aj od celebrít ako Marián Miezga, Jozef Vajda, kapela Hex či komička Evelyn. Receptami do nej zároveň prispeli aj ďalšie rodiny, ktoré sa zúčastnili v spomínanej šou.


Badiánom publikáciu pokrstila gastronómka Zuzana Sabolová. Známa porotkyňa prišla do spomínanej šou neskôr, no na stretnutie s Habovcami spomína doteraz. „Habovci boli v čase, keď som prišla do šou, už starí harcovníci, no stretnutie s nimi bolo veľmi príjemné, preto si veľmi vážim, že môžem dnes pokrstiť túto knižku. Badián zvyšuje chuť do jedla, takže ja verím, že budú mať všetci chuť si túto knižku kúpiť a pokiaľ by nebol mletý, tak zvykne byť v takej hviezdičke, takže ja dúfam, že bude mať knižka aj hviezdny úspech,“ poznamenala Sabolová.


Známy kuchár je rád, že ľudí motivuje k vareniu. „Nie je to len tak, že by televízia zmenila život mne, ale ja som vďaka nej mohol trošku zmeniť život ľuďom, keďže viacerí začali zrazu doma variť a napodobňovať ma - aj deti, keď videli môjho pätnásťročného Davida, začali variť tiež... Za to som veľmi rád,“ podotkol Habo.


Podľa PR manažérky vydavateľstva Ikar Andrey Coddington ide o potenciálne úspešnú publikáciu. „Nikto si nekúpi mačku vo vreci. Môžeme knihám urobiť bubliny, veľa takých knižiek vyšlo, kde to nefunguje, no tu to funguje perfektne. A keďže už tá predošlá publikácia bola komerčne úspešná, tak verím, že úspech zožne aj dvojka,“ poznamenala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies