Villas-Boas zinkasoval £12 miliónov za predčasný odchod z Chelsea

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 12:55 • 2 min
Villas-Boas zinkasoval £12 miliónov za predčasný odchod z Chelsea

Villas-Boas zinkasoval £12 miliónov za predčasný odchod z Chelsea - Futbal LONDÝN – Majiteľ Chelsea, Roman Abramovič, zaplatil za predčasné prepustenie André Villas-Boasa neuveriteľných 12 miliónov libier ako kompenzáciu. Klub zo Stamford Bridge potvrdil,

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Majiteľ Chelsea, Roman Abramovič, zaplatil za predčasné prepustenie André Villas-Boasa neuveriteľných 12 miliónov libier ako kompenzáciu.

Klub zo Stamford Bridge potvrdil, že s portugalským trénerom, ktorý bol prepustený v marci a bol vo funkcii len sedem mesiacov,  urovnali všetky náležitosti.

Villas-Boas je voľný po tom, čo Abramovič súhlasil s podmienkami vysporiadania a očakáva sa, že Portugalčan sa v lete ujme kormidla AS Roma.

Rošády s trénermi za posledných päť rokov Abramoviča stáli 76 miliónov libier, v ktorom je zahrnutý aj riadiaci a trénerský personál.

Presne 64 miliónov libier bolo vyplatených ako odstupné trénerom José Mourinhovi, Avramovi Grantovi, Luiz Felipe Scolarimu a Carlovi Ancelottimu.

Chelsea tiež musela zaplatiť 10 miliónov libier ako "poplatok za prestup", keď si najali Villas-Boasa potom, čo s Portom vyhral treble hneď vo svojej prvej sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies