Villas Boas si vydýchol, Hiddink je novým trénerom Anži

NETKY.SK • 17 Február 2012, 20:59 • 2 min
Villas Boas si vydýchol, Hiddink je novým trénerom Anži

Villas Boas si vydýchol, Hiddink je novým trénerom Anži

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Zdá sa, že Andre Villas Boas zatiaľ zotrvá v Chelsea po tom, ako sa Guus Hiddink údajne dohodol na zmluve v tíme Anži Machačkala.

Strašidlo menom Hiddink viselo nad Villas Boasom posledné tri mesiace po tom, čo Holanďan opustil post trénera tureckej reprezentácie keď mu nevyšla kvalifikácia na tohtoročné Majstrovstvá Európy.

Špekulovalo sa, že majiteľ Chelsea, Roman Abramovič, zvažuje angažovanie Hiddinka po tom, čo sa počas tohto týždňa objavili správy, že starší hráči na Stamford Bridge chcú svojho bývalého trénera namiesto Portugalčana.
Ale ak to mal Abramovič v pláne, tak čakal pridlho, keďže Hiddink sa dnes údajne dohodol na 18-mesačnej zmluve s mega-bohatým klubom Anži Machačkala, ktorá mu zaručuje 12.5 milióna libier.

Hiddink oživil Abramovičov klub pred tromi rokmi, keď klub prepustil Luiza Felipeho Scolariho, keď Holanďan pomohol zachrániť sezónu Chelsea triumfom v GA Cupe.

Blues sú teraz v ešte horšej situácii - piate miesto v Barclays Premier League, ale Villas Boas je skalopevne presvedčený, že má plnú podporu svojho miliardárskeho bossa.

Aj keď je Hiddink nateraz mimo hry, tak to neudrží vlka od dverí úplne, keďže Boas je stále pod reálnym tlakom, aby dotiahol tím aspoň do kvalifikácie Ligy majstrov pre budúcu sezónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona