Villas-Boas: Mourinho spomalil moju trénerskú kariéru

NETKY.SK • 26 September 2013, 20:00 • 2 min
Villas-Boas: Mourinho spomalil moju trénerskú kariéru

LONDÝN - Futbalový tréner Andre Villas-Boas vyhlásil, že jeho trénerské ambície spomalil Jose Mourinho počas spoločného pôsobenia v Interi Miláno.

slovakia

left justify in out

Dvojica koučov blízko spolupracovala v Interi, FC Porto a Chelsea Londýn. Villas-Boas pôsobil ako skaut, ale jeho ambície boli vyššie. Mourinho mal však iný názor, a tak sa ich cesty rozišli v roku 2009 a zároveň sa aj osobne vzdialili. "Môj vzťah s ním bol po profesionálnej aj osobnostnej stránke excelentný, pretože sme spolu pracovali dlhé roky," uviedol pre britské médiá kouč Tottenhamu a dodal: "Koniec prišiel preto, že som bol plný ambícií, chcel som mu dať niečo špeciálne... Cítil som, že by som mu mohol dať omnoho viac a chcel som udržať našu spoluprácu, ale on nikoho pri sebe nepotreboval. Tak som sa vrátil do Portugalska."

Villas-Boas zároveň poprel, že by sa konflikt medzi nimi tiahol aj do súčasnosti, no podľa vlastných slov o blízkom priateľstve nemožno hovoriť. "Stretli sme sa na stretnutí trénerov Premier League v auguste, ale odvtedy sme spolu nehovorili." Tréner "kohútov" sa osobne stretne s Mourinhom v sobotu, keď je na programe duel Tottenhamu a Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies