Villas Boas favoritom na post trénera Nerazzurri

NETKY.SK • 15 Marec 2012, 09:21 • 2 min
Villas Boas favoritom na post trénera Nerazzurri

Villas Boas favoritom na post trénera Nerazzurri - Futbal MILÁNO - Andre Villas Boas by sa mohol rýchlo vrátiť na trénerskú stoličku, keď bol šokujúco označený ako jeden z favoritov, ktorý by mohol nahradiť Claudia Ranieriho v Interi Miláno. Ranieriho vyh

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO - Andre Villas Boas by sa mohol rýchlo vrátiť na trénerskú stoličku, keď bol šokujúco označený ako jeden z favoritov, ktorý by mohol nahradiť Claudia Ranieriho v Interi Miláno.

Ranieriho vyhadzov dostal v stredu odklad od prezidenta Interu, Massima Morattiho, ale vyzerá to byť istá záležitosť, že v lete bude prepustený. Ranieri v tom čase ešte bude mať platnú zmluvu na 12 mesiacov.

Aktuálne prebieha hľadanie nového trénera, ale pozornosť sa stále viac zameriava smerom k bývalému trénerovi Chelsea, Villas Boasa, podľa zdrojov v Miláne.

Walter Mazzarri je ďalší horúci kandidát, ale prezident Neapolu, Aurelio De Laurentiis, už varoval Interi. Moratti však nemá náladu na drahú a vleklú bitku o jeho služby a preto sa prikláňa stále viac a viac k možnosti angažovania Villas Boasa.

"Fámy o tom, že náš tréner je na ceste do Interu, sa nezakladajú na pravde," zlostil sa De Laurentiis. "Má s nami zmluvu, a naša spolupráca bude pokračovať minimálne ďalší rok."

Dostupnosť Villas Boasa po jeho nedávnom prepustení z Chelsea, a predchádzajúce úspechy v Academice a Porte, z neho robia top favorita na nového trénera pred Mazzarrim a ex-trénerom Anglicka, Fabiom Capellom, ktorý odmietol špekulácie o svojom pôsobení v Interi pre Sky Sport Italia: "Môžem vylúčiť budúcnosť v Interi. Som si istý na 100 percent."

Moratti robil, čo mohol, aby chránil Ranieriho pred rastúcou kritikou po utorkovom zápase Ligy majstrov, v ktorom Inter nezvládol záver zápasu a postup si zaistil Marseille: "Bolo to sklamanie, ale nie je to Ranieriho vina. On chybu neurobil a ja nebudem meniť trénera práve teraz."

Je len otázkou času, kedy sa Villas Boas vráti výslnie, a to buď na konci sezóny alebo ešte skôr, ak Inter bude pokračovať v nastúpenom poklese formy a neskončí aspoň na treťom mieste v Serii A.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona