Viliama Mišenku zbavili ďalšieho obvinenia: V Sládkovičove vtedy podnikateľa zavraždil strelec na babete!

NETKY.SK • 26 Február 2014, 06:43 • 2 min
Viliama Mišenku zbavili ďalšieho obvinenia: V Sládkovičove vtedy podnikateľa zavraždil strelec na babete!

BRATISLAVA – Viliama Mišenku zbavili obvinenia z vraždy podnikateľa Jána Krišku, ktorá sa odohrala na jeseň roku 2001. V Sládkovičove vtedy podnikateľa zavraždil strelec prechádzajúci okolo na malom motocykli babeta. Informoval o tom internetový portál denníka Nový čas.

slovakia

left justify in out

Obvinenie ubudlo Mišenkovi už aj v decembri minulého roka. Za vinu mu polícia kládla vraždu bosa Petra Čongrádyho a členstvo v zločineckej skupine. V oboch prípadoch bola základom pre obvinenie výpoveď kľúčového svedka Jána K. Tie sa podľa informácie portálu čas.sk ukázali byť pochybné. 
      

Kľúčový svedok čelí teraz obvineniu z marenia spravodlivosti a z krivej výpovede. "Dôkazná situácia je vo všetkých trestných stíhaniach vrátane väzobného voči môjmu klientovi identická, výpovede tohto nedôveryhodného svedka a žiadny ďalší priamy alebo nepriamy dôkaz, ktorý by potvrdzoval jeho výpovede," cituje portál Mišenkovho obhajcu Igora Cibulu. Výpovede Jána K. sa podľa advokáta už vo viacerých konaniach preukázali ako nepravdivé.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies