Vilanova varuje pred prílišným optimizmom: Máme náskok, ale sezóna je ešte dlhá

NETKY.SK • 26 November 2012, 11:27 • 2 min
Vilanova varuje pred prílišným optimizmom: Máme náskok, ale sezóna je ešte dlhá

Vilanova varuje pred prílišným optimizmom Máme náskok, ale sezóna je ešte dlhá - Futbal BARCELONA – Tréner FC Barcelona Tito Vilanova vyhlásil, že boj o titul ešte z ďaleka neskončil, aj napriek tomu, že jeho tím má na Real Madrid náskok 11 bodov. Barcelo

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA – Tréner FC Barcelona Tito Vilanova vyhlásil, že boj o titul ešte z ďaleka neskončil, aj napriek tomu, že jeho tím má na Real Madrid náskok 11 bodov.
Barcelona v nedeľu porazila Levante 4-0 a upevnila si tak pozíciu na čele tabuľky, keďže v sobotu Real nestačil na Betis a podľahol mu 0-1.

Avšak Vilanova zdôraznil, že sezóna je dlhá a varoval pred hrozbou, ktorú predstavuje aktuálne druhý tím tabuľky - Atlético Madrid. Ten v nedeľu porazil Sevillu 4-0.

Vilanova po zápase povedal novinárom: "V druhom polčase sme strelili rýchly gól a to rozhodlo o zápase. Prvý polčas bol presne taký ako sme očakávali, keďže Levante je tím, ktorý dobre bráni a dokážu prejsť do rýchleho brejku. Sezóna ešte neskončila. Za prvé máme za sebou iba tretinu súťaže a za druhé, dýcha nám na krk veľmi silné Atlético. Hrá sa ešte o 75 bodov a to je veľmi veľa. Atlético malo dobrý štart sezóny, čo nie je prekvapením, keďže záver minulej sezóny mali veľmi silný. My sa sústredíme na jediné, aby sme v najbližšom zápase porazili Bilbao. Musíme sa sústrediť jedine na náš výkon."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies