Viktor Orbán oslávil 54. narodeniny v práci, potom doma s rodinou

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 18:27 • 2 min
Viktor Orbán oslávil 54. narodeniny v práci, potom doma s rodinou

BUDAPEŠŤ - Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán oslávil v stredu 31. mája svoje 54. narodeniny prácou vo svojom úrade, večer zasa strávil čas v kruhu svojej rodiny.

slovakia

left justify in out

Podobne to bolo aj v rokoch po Orbánovom nástupe do druhého premiérskeho cyklu v roku 2010. Vlani napríklad 31. mája rokoval v egyptskom hlavnom meste. Od spolupracovníkov vtedy dostal tortu vo forme egyptskej pyramídy, povedal hovorca.

 

Premiér Orbán, ktorý sa narodil 31. mája 1963 v Stoličnom Belehrade (Székesfehérvár), v deň svojich narodenín od roku 2010 nepracoval iba v roku 2013, keď pravdepodobne odcestoval s rodinou do zahraničia, čo však nie je oficiálne potvrdená informácia.

 

Rovnaký vek má aj manželka maďarského ministerského predsedu Anikó Lévaiová, tá narodeniny oslavovala v roku 2011 v Anglicku a o rok neskôr v Rakúsku, píše Bors.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies