Víkendová zmena času ovplyvní jazdu nočných vlakov

NETKY.SK • 23 Október 2017, 14:43 • 2 min
Víkendová zmena času ovplyvní jazdu nočných vlakov

BRATISLAVA - Blížiaca sa zmena času v noci zo soboty 28. októbra na nedeľu 29. októbra ovplyvní jazdu troch nočných vlakov štátneho dopravcu Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK).

slovakia

left justify in out

V nedeľu 29. októbra dôjde totiž v skorých ranných hodinách k zmene letného času z 03.00 h na 02.00 h stredoeurópskeho času. "Zmena času ovplyvní jazdu troch nočných vlakov, ktoré vo vybraných staniciach zostanú stáť a po hodine budú pokračovať v ceste tak, aby do cieľa prišli už podľa stredoeurópskeho času," priblížil hovorca ZSSK Tomáš Kováč.

 

Konkrétne zmena zasiahne vlak EuroNight Bohemia, ktorý vyráža o 19.46 h z Humenného a smeruje do Prahy. Do stanice Čadca tak v nedeľu ráno príde o 1.59 h letného času, ale odíde až o 2.01 h stredoeurópskeho času.

 

Podobne aj rýchlik Zemplín, ktorý o 21.54 h vyráža z Humenného, bude v stanici v Ružomberku stáť hodinu. Príde tam o 2.01 h letného času a vyrazí zo stanice až o 2.03 h stredoeurópskeho času s príchodom do Bratislavy o 6.05 h.

 

V opačnom smere bude rýchlik Zemplín, ktorý vyráža z Bratislavy o 23.45 h, stáť v stanici Žilina, kam príde o 2.31 h letného času a odíde o 2.43 h stredoeurópskeho času. Vlak smeruje do Humenného s príchodom o 7.50 h.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies