Víkend sa ani tentoraz neobišiel bez prípadov vandalizmu na linkách MHD

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 16:22 • 2 min
Víkend sa ani tentoraz neobišiel bez prípadov vandalizmu na linkách MHD

BRATISLAVA - Aj počas uplynulého víkendu museli pracovníci Dopravného podniku Bratislava (DPB) riešiť viacero škodových udalostí, ktoré spôsobili vandali vo vozidlách MHD. Materiálnu škodu zatiaľ vyčíslili na vyše 450 eur.

slovakia

left justify in out

K poškodeniu interiéru vozidiel prišlo vo vozidlách autobusových liniek 21, 99 a nočného spoja N53, ktorého interiér poškodili v noci zo soboty (17.5.) na nedeľu (18.5.) sprejeri, uviedla hovorkyňa DPB  Adriana Volfová. Vo všetkých prípadoch bola odhadnutá škoda na 100 eur.
     

Ešte vyššiu škodu spôsobili neznámi vandali, ktorí v nedeľu večer poškodili na konečnej zastávke autobusu č. 83 pri Technopole spätné zrkadlo. "Škodu v tomto prípade vyčíslili na 150 eur," skonštatovala hovorkyňa DPB.
     

K navýšeniu škôd prispela aj nehoda, ktorá sa stala v piatok (16.5.) podvečer. Približne o 17.25 h prišlo na Riazanskej ulici k stretu autobusu č. 50 a osobného auta. "Škodu na vozidle MHD odhadol privolaný dispečer na 150 eur, vinníkom nehody bol vodič osobného auta," spresnila Volfová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies