Viete uvariť čaj na hybridnom superšporte? Honda NSX to dokáže!

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 16:55 • 2 min
Viete uvariť čaj na hybridnom superšporte? Honda NSX to dokáže!

TOKYO – Japonská automobilka Honda je známa svojimi atraktívnymi a dôvtipnými reklamnými spotmi. V jednom z nich propaguje reinkarnáciu svojho legendárneho superšportu NSX, ktorý bude poháňaný hybridným motorom. Elektromotor v kombinácii s 3.6 litrovým šesťvalcom dokáže pripraviť anglický čaj o piatej!

slovakia

left justify in out

O novej Honde NSX sme už písali v priebehu minulého roka. Legendárny superšport, na ktorého vývoji sa v 90. Rokoch minulého storočia podieľal aj majster sveta Formuly 1, Brazílčan Ayrton Senna, bude mať moderného nástupcu. Do oficiálneho predaja sa hybridný superšport s inteligentným pohonom kolies dostane v roku 2015.

 

Moderné technológie a kogeneračná jednotka, ktorá je súčasťou hybridného ústrojenstva Hondy NSX dokáže po menších úpravách zohriať vodu. Započúvajte sa teda do podmanivého zvuku motora V6 s objemom 3.6 litra a pripravte si šálku na popoludňajší čaj o piatej!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona