Viete si predstaviť ráno bez skvelej šálky čerstvej voňavej kávy? Začnite deň kávou, ktorá nesie známe meno!

NETKY.SK • 19 Február 2022, 14:00 • 2 min
Viete si predstaviť ráno bez skvelej šálky čerstvej voňavej kávy? Začnite deň kávou, ktorá nesie známe meno!

Slovenského rapera Majka Spirita určite nemusíme predstavovať. Vystupuje už skoro dve desaťročia na slovenskej scéne hudobného priemyslu a jeho podnikavý duch tiež nie je tajomstvom. Majkov najnovší projekt nie je slasťou pre uši, ale práve pre chuťové poháriky – predstavujeme Vám jedinečnú kávu - SPIRIT COFFEE.

slovakia

left justify in out

img

 

Jedinečná BIO káva

 

Káva od Majka Spirita nie je len chutná, poteší aj každého nadšenca BIO káv. Kávovníky, z ktorých pochádza sa pestujú po celom svete a to bez použitia pesticídov, herbicídov či iných škodlivých chemikálií na farmách, kde dbajú na ekológiu a prihliadajú na ochranu vodných zdrojov, fauny a flóry v okolí. Takéto ekologicky správne pestovanie kávy zanecháva pozitívny vplyv na kvalitu pôdy a celkového životného prostredia. Ako bonus Vám káva príde v recyklovateľnom obale. Z fariem putuje káva do jedinej certifikovanej BIO a zároveň Fair Trade pražiarni v Bratislave, kde sa skúsení pražiari postarajú o jej správne spracovanie. Na výber sú dostupné viaceré stupne praženia a rôzne odrody káv, takže si každý z nás nájde to svoje.

 

img

 

Ktorá bude tá Vaša?

 

Pozornému očku neujde, že SpiritCoffee ponúka sortiment svetových káv rôznych chutí, takže sa v nej nájde každý. Kávu ponúkajú v dvoch veľkostiach a to 250 gramov a 1 kilogram. My sme si podľa odporúčaní samotného Majka Spirita, ktoré sme našli na stránke, vybrali práve 100% Arabicu z Brazílie  a z Colombie. Svojou ovocnou a kyselkavou chuťou nás však oslovila aj špičková Etiópia. Majk Spirit však rozhodne myslel aj na tých z nás, pre ktorých je rozhodovanie problém alebo nevedia, ktorá chuť kávy im bude vyhovovať najviac a ponúka kávové sety, v ktorých nájdete štyri druhy káv v zvýhodnenej cene. Možností je teda skutočne veľa a my Vám odporúčame túto kávu rozhodne vyskúšať!

 

img

 

Kvalita a spokojnosť zákazníka je na prvom mieste

 

Podľa Spirit Coffee je na prvom mieste u nich poskytovať čo najvyššiu kvalitu svojich produktov a tiež by radi postupne rozširovali svoje produkty. O kávu známeho rapera má záujem stále viac ľudí a ich spokojnosť je pre nich veľmi dôležitá, preto chcú svoje služby skvalitňovať. Na ich stránke nájdete kontakt, kde Vám radi pomôžu s výberom či procesom nákupu. Ponúkajú aj rôzne zľavové kódy, ktoré uvádzajú na svojom FacebookuInstagrame. Postupne by radi kávu uviedli aj do predajní, preto, ak máte záujem o spoluprácu, neváhajte ich osloviť.

 

 

Majk Spirit nás touto novinkou rozhodne potešil. Dúfame, že sa mu bude dariť a už teraz sa tešíme na jeho ďalšie kroky!

 

V spolupráci so Spirit Coffee sme si pre vás pripravili SÚŤAŽ o 2 balíčky ich bio kávy spolu so šálkou a podšálkou! Môžete ju nájsť na Instagrame aj Facebooku.

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies