Viete, koľko rokov má hviezda v červených plavkách?

NETKY.SK • 1 Júl 2017, 08:09 • 2 min
Viete, koľko rokov má hviezda v červených plavkách?

LADYSMITH/BRATISLAVA - Kanadsko-americká herečka, modelka a producentka Pamela Andersonová bude mať v sobotu 1. júla 50 rokov.

slovakia

left justify in out

Celosvetovú popularitu si získala najmä ako atraktívna záchranárka C. J. Parkerová z kultového seriálu Pobrežná hliadka (Baywatch), ktorý sa stal jedným z divácky najúspešnejších televíznych seriálov všetkých čias.

 

Pamela Andersonová sa narodila 1. júla 1967 v meste Ladysmith v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Jej kariéra pred kamerami sa začala na futbalovom štadióne, kde sa tvár príťažlivej blondíny sledujúcej zápas v americkom futbale objavila na veľkoplošnej obrazovke. Budúca herečka mala vtedy na sebe tričko firmy Labatt a jej úspech u publika oslovil majiteľov firmy natoľko, že Andersonovej ponúkli zmluvu na účinkovanie v reklamách.

 

Po uvedení reklám na televízne obrazovky sa modelke ozvali manažéri z pánskeho časopisu Playboy. Na titulnej strane známeho magazínu sa Andersonová prvýkrát objavila v roku 1989. Vďaka tomu potom dostala rolu v dnes už legendárnom televíznom seriáli Pobrežná hliadka (Baywatch), ktorý sa vysielal takmer po celom svete v rokoch 1989 až 2001. Plážová prehliadka dokonalých opálených tiel prilákala k televíznym obrazovkám viac ako miliardu divákov, čím sa tento seriál zaradil k najsledovanejším v histórii. Zásluhu na tom nepochybne mala i Pamela Andersonová, ktorá sa ako plavovlasá záchranárka v ikonických červených plavkách stala jednou z najznámejších postáv svojej generácie.

 

K známym úlohám kanadsko-americkej herečky patrí tiež titulná rola v seriáli V.I.P. (V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej, 1998). Zahrala si aj v thrileri Naked Souls (Experiment, 1995), v akčnom filme Barb Wire (1996) alebo v komédii Scary Movie 3 (2003). Najaktuálnejšie sa Pamela Andersonová objavila v novej filmovej verzii Pobrežnej hliadky (Baywatch, 2017).

 

Popri hereckej kariére sa Andersonová intenzívne venuje boju za dodržiavanie práv zvierat prostredníctvom organizácie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Ľudia za etické zaobchádzanie so zvieratami).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies