Viete, aký človek vás urobí šťastným?

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 10:00 • 2 min
Viete, aký človek vás urobí šťastným?

Aj keď si to niektorí myslia, na lásku neexistuje magický elixír a kúzla. Nikto z nás si vopred nemôže vybrať osobu, ktorá sa do nás zamiluje. S menšími odchýlkami, ale stále je potrebné pri budovaní vzťahov dodržiavať zdravý rozum. Začať by ste ale mali najskôr od seba! Ak sa dobre poznáte, budete schopní lepšie pochopiť, aký typ človeka vás urobí šťastným. Vysvetlíme vám to podrobnejšie.

slovakia

left justify in out

Nečakajte na ideál

 

Po prvé, musíte myslieť logicky a objektívne. Nemôžeme stráviť celý život čakaním na správneho človeka, o ktorom snívate a koho považujete za dokonalosť. Svet je preplnený nedokonalými ľuďmi, ktorí sa stávajú pre nás ideálom v momente, keď si nájdeme na nich čo i len jednu pozitívnu vlastnosť, ktorá nás robí šťastnými. Nepríjemná Peyronieho choroba nie je dôvodom na to, aby ste boli odsúdení na samotu. Veď niekedy sa aj v spoločnosti toho druhého dokážeme zázračne vyliečiť.

 

To znamená, že by ste nemali hľadať perfektnú osobu, ale tú, ktorej nedokonalosť je spojená s vašou vlastnou. Niekto, kto uspokojí vaše potreby, ocení vaše cnosti a doplní vaše nedostatky. Ide o ideálneho partnera, s ktorým si môžete vybudovať spoločný život pod dobre izolovanou strechou: starnúť, vychovať deti, zlepšiť a vytvoriť si vlastnú jedinečnú históriu života so všetkým, čo so sebou prináša. A môžete začať napríklad aj na jednoduchej zoznamke v Bratislave, veď množstvo potenciálnych partnerov je tu veľké.

 

Nie všetky protiklady sa priťahujú

 

Všeobecne sa verí, že introverti sú najvhodnejší pre extrovertov. Tu teda toto pravidlo platí. Ale iba vtedy, ak jeden z dvojice túto myšlienku starostlivo vníma. Začiatky môžu byť síce náročnejšie, preto by ste si mali nájsť zlatú strednú cestu a nerobiť všetko hneď a rýchlo. Dajte tomu čas a pred plánovaním spoločnej budúcnosti sa skúste viac spoznávať, napríklad aj na peknej záhradnej lavičke v blízkosti vášho domu. Príležitostí na romantiku je niekoľko. Ak vás vie partner správne pochopiť a podporiť, nezáleží na tom, či  ste komunikatívni alebo naopak plachí.

 

Skúste si nájsť pokojného a starostlivého spoločníka, ktorý vám môže poskytnúť podporu a oporu vo vašom živote. Niekto, kto dokáže zvládnuť vaše obavy a poskytnúť vám dôveru v budúcnosť a zároveň zvýši vaše sebavedomie. Niekto vážny a zrelý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies