Viesť Slovan je pre Chovanca pocta,ponuku dostal pred 10 dňami

NETKY.SK • 16 Október 2014, 15:45 • 2 min
Viesť Slovan je pre Chovanca pocta,ponuku dostal pred 10 dňami

BRATISLAVA - Po Františkovi Strakovi si na lavičku futbalistov bratislavského Slovana sadla ďalšia z výrazných postáv Sparty Praha Jozef Chovanec, ktorý ešte pred štvrtkovým oficiálnym predstavením pred slovenskými médiami poskytol na ceste do metropoly SR rozhovor pre server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Osud to zariadil tak, že o týždeň povedie "belasých" v zápase Európskej ligy UEFA práve proti tímu z Letnej. "Bude to ako normálny duel proti Sparte. Zasa je tu federálne derby, pre ľudí je to super. Samozrejme, strávil som v Sparte mnoho rokov, takže sa veľmi teším," uviedol J. Chovanec, s ktorým zatiaľ nič nerobí skutočnosť, že ako sparťan ide do Slovana: "Mám predsa dosť skúseností. Až keď budeme hrať za pár týždňov odvetu v Prahe, tak tam budú emócie. Vynasnažím sa to užiť a azda si to užije i moje nové mužstvo. Príde veľa divákov a bude pekná atmosféra," pokračoval 54-ročný kouč, ktorý dostal ponuku od funkcionárov Slovana pred 10 dňami. "Bolo to pre mňa zaujímavé, ale keďže som bol časovo vyťažený a mal povinnosti, dohodli sme sa až teraz. Je to pocta, Slovan je najväčší klub na Slovensku s veľkou históriou," dodal J. Chovanec, ktorý sa plánuje spojiť aj so svojím predchocom Františkom Strakom. 

 

Mimochodom, Jozef Chovanec mal do Slovana namierené už v januári 2004, keď chcel do bratislavského klubu vstúpiť nemecký podnikateľ Daniel Jammer, ale napokon z kúpy klubu i zároveň príchodu legendy československého futbalu zišlo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies