Viera sa stáva symbolom zla, londýnsky vlak evakuovali kvôli Biblii

NETKY.SK • 6 Október 2017, 17:22 • 2 min
Viera sa stáva symbolom zla, londýnsky vlak evakuovali kvôli Biblii

LONDÝN – Viera, v ktorej ľudia dlhé stáročia hľadali pokoru a nádej vo večný život, sa dnes akosi stáva symbolom smrti a strachu.

slovakia

left justify in out

Najväčšiu zásluhu na tom majú radikálni moslimovia, ktorí sa v mene islamu odpaľujú a berú životy nevinných ľudí. Je logické prečo sa ľudia boja mužov s Koránom ale prečo Biblie?

 

Obyvatelia Londýna sú už zrejme tak zvyknutý na výbuchy, že ich vydesí čokoľvek. V ranných hodinách evakuovali vlak, kvôli mužovi, ktorý si nahlas čítal Bibliu.

 

Stalo sa tak v blízkosti Wimbledon station. Ľudia si hlasný prejav viery okamžite spojili s terorizmom a začali v panike vybiehať z vlaku, čo následne zapríčinilo až 12-hodinové meškania iných spojov.

 

Svedkovia na sociálnych sietiach uviedli, že muž v istom momente prečítal nahlas iba vetu, ktorá hovorila o tom, že smrť neznamená koniec. Podľa portálu The Richmond and Twiskenham Times záhadný muž čítal aj úryvky o homosexuáloch či o sexe pred svadbou, oboje označil za hriechy.

 

Správa o mužovi sa rozšírila medzi cestujúcimi neuveriteľne rýchlo. Nastal masový útek z vlaku. Napokon sa ukázalo, že išlo o planý poplach, u podozrivého žiadnu bombu ani zbrane nenašli.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies