Vieme, kedy a kde bude posledná rozlúčka s Františkom Nedvědom. Môže prísť aj verejnosť

NETKY.SK • 20 Júl 2021, 06:02 • 2 min
Vieme, kedy a kde bude posledná rozlúčka s Františkom Nedvědom. Môže prísť aj verejnosť

PRAHA - V nedeľu 18. júla nás navždy opustil legendárny spevák František Nedvěd, ktorý podľahol rakovine. Už poznáme detaily poslednej rozlúčky!

slovakia

left justify in out

"Posledná rozlúčka s otcom bude v sobotu 24. júla o 11:00 v krematóriu v pražských Strašniciach. Obrad pre rodinu a najbližších potrvá približne hodinu. Následne bude sieň otvorená pre verejnosť. Veľmi si ako rodina vážime podpory fanúšikov v neľahkej situácii," povedal syn Františka Nedvěda, Vojta.

 

img

 

František Nedvěd bol silný bojovník. Už absolvoval liečbu rakoviny pľúc, ktorú mu lekári objavili náhodou pri inom vyšetrení. Po chemoterapiách a ožarovaní to vyzeralo, že nad rakovinou vyhral, no nestalo sa tak. Rakovina sa vrátila a bola silnejšia ako František.

 

Súvisiaci článok: Hudobník František Nedvěd prehral boj o život

 

"Otec zomrel v nedeľu, vzalo to neskutočný obrat. V sobotu vyzeral ešte v poriadku a v nedeľu popoludní, keď sme do nemocnice išli s mamičkou, tak už veľmi nekomunikoval, hovoril som si, že sa to ešte obráti. A večer o pol desiatej nám volali z nemocnice, že otec zomrel," zdôveril sa jeho syn. 

 

Vojta vysvetlil, že to bol neuveriteľne rýchly zvrat.  "V sobotu komunikoval normálne. Sadal si, líhal, trošku ho pobolieval chrbát, ale dalo sa s ním normálne hovoriť. Nič nenasvedčovalo tomu, že sa stav zhorší. Som rád, že s chorobou netrpel. Otec bojoval statočne, nad chorobami v posledných rokoch vyhrával, bohužiaľ, tentokrát sa to už nepodarilo," opísal Vojta otcove posledné chvíle.

 

Mohlo by vás zaujímať: AKTUALIZÁCIA: Očitý svedok o úmrtí Milana Lasicu! Na udalosť reagovali aj známe tváre

 

"V mene celej rodiny ďakujeme všetkým za prejavenú sústrasť, za správy a sms-ky," poďakoval syn na sociálnej sieti.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies