Viedenský sa rozhodol pre posun v kariére, vymenil Slovan za Třinec

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 08:48 • 2 min
Viedenský sa rozhodol pre posun v kariére, vymenil Slovan za Třinec

TŘINEC - Po troch sezónach v Slovane Bratislava sa slovenský reprezentačný útočník Marek Viedenský rozhodol pre zmenu a zamieril do českého Třinca.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný center sa už zapojil do prípravy nového klubu. "Nebolo to nič jednoduché, ale začiatok je vždy zložitý a ja verím, že sa to bude zlepšovať. V Česku som odohral so Slovanom pár prípravných zápasov. Teším sa na porovnanie s Čechmi, liga bude určite poriadne náročná," povedal Viedenský v rozhovore pre portál hokej.cz.

Vedenie Třinca chcelo handlovského rodáka už v zime. "Ponúk som mal viac, napokon som sa rozhodoval medzi Slovanom a Třincom. Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol pre posun v kariére, preto som tu. KHL a česká extraliga sú dve rozdielne súťaže. Verím, že som sa rozhodol dobre, všetko však ukáže až sezóna. Verím, že s Třincom môžeme urobiť veľké úspechy," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona