Viedenský ľadový sen slávnostne otvoria v piatok

NETKY.SK • 24 Január 2013, 08:41 • 2 min
Viedenský ľadový sen slávnostne otvoria v piatok

Viedenský ľadový sen slávnostne otvoria v piatok - Zaujímavosti Veľký ľadový areál pred viedenskou radnicou s názvom Viedenský ľadový sen sprístupnia verejnosti v piatok 25. januára.

slovakia

left justify in out

img

Veľký ľadový areál pred viedenskou radnicou s názvom Viedenský ľadový sen sprístupnia verejnosti v piatok 25. januára. Viac než 7 000 metrov štvorcových rozsiahla plocha, ktorá je prepojená ľadovými chodníkmi, minulý rok prilákala viac ako 570-tisíc návštevníkov.

Atmosféru Viedenského ľadového sna budú dopĺňať hudobné a svetelné kulisy a tiež kulinárske špeciality so zameraním na regionálne výrobky a bioprodukty. Súčasťou bude aj drevenica, ktorá návštevníkom ponúkne priestor na občerstvenie a oddych. Novinkou tohto roka bude veľký stan s panoramatickým preskleným výhľadom na ľadovú plochu. Viedenské deti z materských a základných škôl môžu už tradične počas pracovných dní od 9:00 do 16:00 využívať ľadovú plochu zdarma. Minulý rok túto ponuku využilo 40-tisíc detí. Počas víkendov bude malým deťom a začiatočníkom zadarmo k dispozícii špeciálna ľadová plocha s rozlohou 450 metrov štvorcových. Tá sa vo večerných hodinách zmení na šesť curlingových dráh, ktoré budú taktiež prístupné zdarma. Základný lístok pre dospelých vyjde na 6,50 eura, pre deti do 14 rokov to bude 5 eur a 15,50 eura bude stáť rodinný lístok. Zapožičanie korčúľ vyjde na 6,50 eura pre dospelých a 4 eurá pre deti. Viedenský ľadový sen bude otvorený denne od 9:00 do 22:00 až do 10. marca. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies