Viedenskí hasiči bojujú s masami snehu na strechách domov

NETKY.SK • 23 Január 2013, 13:12 • 2 min
Viedenskí hasiči bojujú s masami snehu na strechách domov

Viedenskí hasiči bojujú s masami snehu na strechách domov - Svet Viedenskí hasiči mali v predchádzajúcich štyroch dňoch priemerne 100 výjazdov denne kvôli riziku pádu snehovej masy zo striech domov. Informovala dnes o tom tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

imgViedenskí hasiči mali v predchádzajúcich štyroch dňoch priemerne 100 výjazdov denne kvôli riziku pádu snehovej masy zo striech domov. Informovala dnes o tom tlačová agentúra APA.
      Počet výjazdov vo Viedni tak vysoko prekročil priemer. Hasiči odstraňovali sneh a cencúle hlavne na verejným miestach a budovách, na súkromných budovách to zvyčajne urobili špecializované firmy. Požiarnici pomohli, ak na to firmy kapacitne nestačili.
      Zvýšené nebezpečenstvo v dôsledku pádu más snehu zo striech domov vzniklo minulý týždeň kvôli veľkému množstvu napadaného snehu a nezávisí od aktuálneho počasia. Viedenskí hasiči predpokladajú veľa výjazdov aj v najbližších dňoch, až začiatkom budúceho týždňa by sa situácia mala zlepšiť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona