Viedenská polícia mala problémy s niektorými trnavskými fanúšikmi

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 18:25 • 2 min
Viedenská polícia mala problémy s niektorými trnavskými fanúšikmi

VIEDEŇ - Pred večerným úvodným stretnutím 3. predkola Európskej ligy UEFA 2016/2017, v ktorom futbalisti Spartaka Trnava nastúpia v rakúskej metropole proti domácej Austrii Viedeň, informovala tlačová agentúra APA s odvolaním sa na policajného hovorcu Paula Eidenbergera o zvýšenej policajnej pohotovosti, v rámci ktorej došlo k zadržaniu jednej osoby.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií internetového vydania denníka Kurier išlo o slovenského fanúšika, ktorý hajloval a neprestal s tým ani po výzve poriadkových orgánov.

 

Rakúski muži zákona zaistili pri rutinnej kontrole jedného z vozidiel s fanúšikmi slovenského tímu obušky a boxery. Na členov posádky, ktorých vrátili do vlasti, podajú trestné oznámenie.

 

Velenie viedenskej krajinskej polície vyhlásilo dnes s platnosťou do 00.00 h Štadión Ernsta Happela - dejisko zápasu, ako aj jeho okolie za tzv. bezpečnostnú zónu. Znamená to, že ak sa v nej návštevník stretnutia odmietne podrobiť osobnej kontrole, môžu mu policajti odmietnuť nielen vstup na štadión, ale už i samotnú prítomnosť v danej zóne.

 

Ďalšie problémy s fanúšikmi hosťujúceho tímu už viedenská polícia nezaznamenala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies