VIDEO:Polícia odviedla hviezdy anglickej Premier League do bezpečia, keď sa začali výtržnosti senegalských fanúšikov v hľadisku

NETKY.SK • 15 Október 2012, 19:28 • 2 min
VIDEO:Polícia odviedla hviezdy  anglickej Premier League do bezpečia, keď sa začali výtržnosti senegalských fanúšikov v hľadisku

VIDEO Polícia odviedla hviezdy anglickej Premier League do bezpečia, keď sa začali výtržnosti senegalských fanúšikov v hľadisku - Futbal DAKAR - Senegal bude pravdepodobne vylúčený z Afrického pohára národov po tom, čo bol predčasne ukončený kvalifikačný

slovakia

left justify in out

imgDAKAR - Senegal bude pravdepodobne vylúčený z Afrického pohára národov po tom, čo bol predčasne ukončený kvalifikačný zápas proti Pobrežiu Slonoviny, kvôli výtržnostiam divákov.
Zápas bol ukončený v 72.minúte a v tej chvíli Pobrežie Slonoviny viedlo už 2-0 (celkové skóre aj s prvým zápasom 6-2 v prospech Pobr.Slonoviny) a tento výsledok pravdepodobne zostane aj v platnosti ako konečný.

Incident bol potvrdený na oficiálnych stránkach senegalskej Futbalovej federácie (www.senegalfoot.sn): "Bohužiaľ zápas skončil za veľmi vážnych okolností. Rozhodca bol nútený predčasne ukončiť zápas v 72. minúte za stavu 2-0 v prospech Pobrežia Slonoviny, kvôli vážnym výtržnostiam nespokojných senegalských fanúšikov v hľadisku. Polícii sa podarilo vyviesť divákov mimo štadiónu až po mnohých konfrontáciách s agresívnymi fanúšikmi."

Zápas bol dočasne prerušený už v 65. minúte, keď sa jednému fanúšikovi podarilo dostať na trávnik a takmer sa dostal až k útočníkovi Pobrežia Slonoviny, Didierovi Drogbovi. Organizátori ho však včas chytili a odviedli mimo ihriska.

Drogba poslal svoj tím do vedenia v 51. Minúte, keď skóroval z priameho kopu a v 70.minúte zvýšil na 2-0 z pokutového kopu. Po druhom góle začali v hľadisku výtržnosti a objavili sa aj malé požiare, ktoré zakladali nespokojní fanúšikovia. Následne zasypali trávnik kameňmi a rôznymi predmetmi, ktoré im prišli pod ruku, čoho dôsledkom sa hráči a personál oboch tímov stiahli do stredového kruhu.

V zápase sa predstavili aj mnohé hviezdy z anglickej Premier League, keď v drese Senegalu nastúpili Demba Ba a Papiss Cissé (Newcastle) a Mohamed Diame (West Ham). V tíme Pobrežia Slonoviny to bol útočník Gervinho (Arsenal), bratia Yaya a Kolo Touré (Manchester City) a stredopoliar Cheick Tiote (Newcastle).

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=8YpDibLOJa0"}}

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=R7t9edY5DBQ"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies