Videoklip k piesni Keď muž miluje ženu je na svete – a prináša príbeh

NETKY.SK • 9 November 2017, 16:47 • 2 min
Videoklip k piesni Keď muž miluje ženu je na svete – a prináša príbeh

BRATISLAVA - Slovenský spevák Robo Opatovský zverejnil videoklip k svojmu aktuálnemu hitu. Režisérka ho poňala v štýle filmu Hádaj, kto príde na večeru.

slovakia

left justify in out

Jednoducho povedané, je tu nekonvenčná láska dvoch ľudí, ktorí nemajú rovnakú rasu. Konkrétne, medzi bielym mladkom a černoškou, ktorú však jeho matka odmietne prijať do rodiny. Ako sa to skončí? Predsa, ako vo filme.


Opatovský si v svojom klipe zahral pouličného muzikanta. „Ja som takým rozprávačom príbehu. S kapelou sme si zároveň mali možnosť vyskúšať si, aké to je, hrať na ulici. Reakcie okoloidúcich, aj zahraničných turistov, boli veľmi príjemné,“ vyznal sa. Autorkou scenára a režisérkou videoklipu je Oľga Záblacká, ktorá do hlavných úloh obsadila herca Matúša Kvietika a študentku Clarisse Taty. Zábery s "pouličnými" muzikantmi nakrúcali v centre Bratislavy a sekvencie s rodičmi-vidiečanmi v istom tatranskom hoteli, ktorý je evidentne aj sponzorom klipu.


Opatovský je z výsledku nadšený. „Keď so m ten videoklip videl, až mi stáli všetky chlpy na tele! Už samotný scenár ma úplne dostal,“ povedal. „Dej je veľmi silný. Mám dobrý pocit z toho, ako umocňuje atmosféru piesne,“ zdôraznil.

Nakrúcanie si vychutnala aj Clarisse Taty. „Hneď, ako mi úlohu ponúkli, som vedela, že chcem na tomto projekte spolupracovať. Nemala som problém precítiť dej, veľakrát som sa totiž stretla s podobnými predsudkami. Chytilo ma to za srdiečko,“ priznala Taty, ktorá má mamu Slovenku a otca z Konga. Obľúbený herec Matúš Kvietik predtým nemal skúsenosť s nakrúcaním videoklipu. „Je to úplne iné ako hrať vo filme či v seriáli. Oľga zároveň napísala úžasný scenár, myslím, že na Slovensku je to veľmi aktuálna téma. Slováci majú v sebe istú bigotnosť. Stále sa stretávame so xenofóbiou, homofóbiou, rasizmom... Ktovie, ako by reagovali rodičia väčšiny mladých v mojom veku, keby si priviedli domov partnerku s tmavou pleťou. Myslím si, že to je zaujímavá otázka,“ povedal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies