Videoklip Happy Žilinský kraj zabodoval na festivale v Karlových Varoch

NETKY.SK • 25 Október 2014, 12:52 • 2 min
Videoklip Happy Žilinský kraj zabodoval na festivale v Karlových Varoch

ŽILINA - V početnej konkurencii 477 filmov a spotov zo 132 štátov na 47. ročníku medzinárodného festivalu Tourfilm 2014 v Karlových Varoch zaujal pozornosť videoklip Happy Žilinský kraj propagujúci turistické atrakcie severozápadného Slovenska. Je inšpirovaný svetoznámym hitom Pharrella Williamsa.

slovakia

left justify in out

„Na zviditeľnenie krás nášho kraja sa snažíme využívať rozmanité spôsoby. V tomto prípade stačilo vziať do rúk kameru, postretať správne naladených ľudí a výsledkom je pútavá videopozvánka. Ihneď zaujala množstvo potenciálnych turistických návštevníkov,“ uviedol predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár.
      

Vo viac ako štvorminútovom energickom videoklipe účinkuje množstvo spontánne roztancovaných dobrovoľných komparzistov priamo v areáloch lesnej železnice vo Vychylovke, bytčianskeho Sobášneho paláca, Oravského hradu, skanzenov v Martine a Pribyline, v Čičmanoch, vo Vlkolínci, ale aj v lyžiarskych strediskách či akvaparkoch.
      

„Myšlienka spojiť celosvetový hit a propagáciu jedinečných zaujímavostí nášho kraja upútal odbornú porotu až natoľko, že sme sa v danej kategórii dostali do dvadsiatky najlepších filmov. Mimochodom, podarilo sa nám tak zopakovať predchádzajúci ročník, kedy sa obdobne presadil film o cyklotrasách v našich regiónoch pod názvom Trasy, traste sa,“ dodal Blanár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies