VIDEO Zverejnili trailer špeciálu Hry o tróny

NETKY.SK • 21 Január 2015, 15:30 • 2 min
VIDEO Zverejnili trailer špeciálu Hry o tróny

LOS ANGELES - Televízia HBO zverejnila prostredníctvom služby YouTube trailer očakávaného špeciálu seriálu Hra o tróny (2011).

slovakia

left justify in out

Ten pod názvom A Day in the Life odvysiela v nedeľu 8. februára. Polhodinový dokument ponúkne pohľad na jeden produkčný deň, pričom divákom a diváčkam priblíži nakrúcanie seriálu na lokáciách v Severnom Írsku, Chorvátsku a Španielsku. Piatu sezónu Hry o tróny uvedie televízia HBO vo svetovej premiére 12. apríla.

 

 

Príbeh Hry o tróny sa odohráva vo fiktívnom svete Siedmich kráľovstiev na kontinentoch Západozem a Essos, kde v období podobnom stredoveku bojuje o Železný trón niekoľko urodzených rodín. Blíži sa však zima, ktorá môže trvať dlhé roky. Dej sa začína v čase, keď sa za slabo stráženou severnou Stenou aktivizuje armáda nekorunovaného kráľa Mancea Raydera a tiež desiví Bieli chodci. Za morom zas krásna Daenerys Targaryen túži po tróne, ktorý jej rodine patril dlhé roky a na dosiahnutie svojho cieľa má nebezpečnú zbraň - tri draky. Hra o tróny je tretí rok po sebe nelegálne najsťahovanejším seriálom roka. Predlohou je knižná séria Pieseň ľadu a ohňa Georgea R. R. Martina. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies