VIDEO Zverejnili trailer snímky Baby Driver

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 10:08 • 2 min
VIDEO Zverejnili trailer snímky Baby Driver

LOS ANGELES - Spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila trailer snímky Baby Driver. V ukážke možno vidieť Ansela Elgorta stvárňujúceho hlavnú postavu, šoféra Babyho, ktorý pomáha zločincom uniknúť z miesta činu.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako sa zamiluje do krásnej čašníčky v podaní Lily James sa rozhodne zanechať svoju doterajšiu prácu a chce žiť jednoduchým životom. To ale nebude jednoduché dosiahnuť. 

V snímke Edgara Wrighta si okrem spomínaného Elgorta a James zahrali aj Kevin Spacey, ktorý stvárnil Babyho šéfa, John Hamm, Jon Bernthal, Jamie Foxx či Eiza González. Tí sa zase predstavia ako zločinci. Diváci a diváčky sa tiež môžu tešiť na speváčku Sky Ferreira či Fleaho z kapely Red Hot Chili Peppers, ktorí sa v novinke tiež ukážu. Film mal svetovú premiéru cez víkend na festivale South by Southwest v texaskom Austine. Do slovenských kín sa dostane 17. augusta. 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona