VIDEO Zverejnili trailer sci-fi Blade Runner 2049

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 16:37 • 2 min
VIDEO Zverejnili trailer sci-fi Blade Runner 2049

BRATISLAVA - Tvorcovia snímky Blade Runner 2049 predstavili trailer očakávaného filmu. Vo viac ako dvojminútovej novinke je možné vidieť ukážky niekoľkých scén, v ktorých sa objavili napríklad Ryan Gosling, Jared Leto alebo Harrison Ford.

slovakia

left justify in out

Pokračovanie sci-fi trileru Blade Runner (1982) sa bude odohrávať tridsať rokov po udalostiach z prvej snímky a Harrison Ford si v ňom zopakuje rolu Ricka Deckarda. Réžiu novinky má na starosti Denis Villeneuve. Autormi scenára sú Michael Green a Hampton Fancher, ktorý sa podieľal aj na tvorbe pôvodnej snímky.

 

Ako výkonný producent na novinke spolupracuje režisér prvého filmu Ridley Scott. O hudbu sa postará islandský skladateľ Jóhann Jóhannsson, o kameru zas Roger Deakins.

 

Okrem spomínaných hercov sa v projekte ukážu aj Mackenzie Davis, Robin Wright, Ana de Armas, Carla Juri, Sylvia Hoeks, Dave Bautista, Lennie James či Barkhad Abdi. Slovenská distribučná premiéra novinky je naplánovaná na 5. októbra 2017.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies